Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kiphachee met crème fraîche

Aantal personen: 2

Ingrediënten

250 gr kipfilet
25 gr boter
150 gr gesneden uien
1/2 eetlepel basterdsuiker
1/2 kippenbouillontablet
3 eetlepels crème fraîche op kamertemperatuur
zout, versgemalen peper

Bereiden

Snijd de kipfilet in smalle reepjes.
Verhit de boter in een wok of braadpan en roerbak de uien met de suiker
goudbruin.
Voeg de reepjes kip toe en roerbak ze 1 minuut mee.
Voeg 1 dl heet water, de verkruimelde bouillontablet en de crème
fraîche aan het kip-uimengsel toe en breng de vloeistof al roerend
tegen de kook aan.
Laat de hachee ± 3 minuten zachtjes pruttelen en breng op smaak met
zout en peper.
Lekker met rijst of mihoen.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Stoofpot van kip, gedroogde appeltjes en bier
Roergebakken asperges
Kippenlevertjes in zoetzure saus
Kalkoenfilet met rode-curry pasta
Ajam bawang (kip met ui)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes